Over ons

Jaylynn

Hi, mijn naam is Jaylynn.  Ik ben 5 jaar oud en ik zit in groep 2. Ik ben dol op paarden, honden, konijnen en nog veel meer dieren. Ik hou ook heel erg van dansen, maar het allerliefste ben ik bij mijn shetlander Lola.

Samen met Lola is het altijd feest. Lola staat regelmatig bij ons in de tuin en zelfs in de woonkamer. We maken samen buitenritten en wij doen vaak mee met de evenementen van  SoSo Events. Dit zijn Bixie Evenementen georganiseerd door Solange Hermans. Dit zijn leuke evenementen voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud.

 

 

 

Lola

Hi mijn naam is Lola. Ik ben een Shetlandpony van 19 jaar jong en ik hoor al 12 jaar bij de familie van Jaylynn. Voordat ik bij de familie van Jaylynn kwam wonen heb ik een aantal veulentjes gehad en werd ik niet bereden. Helaas was ik door mijn zomereczeem niet meer geschikt als fokmerrie. Een fokmerrie is een vrouwtjes paard/pony die veulentjes krijgt.

Bij de familie van Jaylynn heb ik heel wat kinderen vanaf 4 jaar leren ponyrijden. Wil je weten hoe ik bij de familie van Jaylynn terecht kwam..? Lees dan ons boekje: De avonturen van Jaylynn en Lola. Meer informatie over ons boekje vind je hier.